(VIDEO) PREŽIVELA BURNE RAZVODE: Širila je STRAH I TREPET na terenu, a tek kad je čujete kako peva
Foto: Printskrin

Oduševićete se

(VIDEO) PREŽIVELA BURNE RAZVODE: Širila je STRAH I TREPET na terenu, a tek kad je čujete kako peva

Ostali sportovi -

Svetlana Ceca Kitić je najbolja rukometašica sveta svih vremena.

Slavna rukometašica je zablistala u nedelju uveče u kvizu RTS "Ja volim Srbiju". U ovom kvizu pušten je snimak iz jedne emisije gde je Ceca nastupila sa Draganom Nikolićem, a i otpevala je pesmu "Još juče za tebe dala bih sve".

Kitić (56) je sa Radničkim iz Beograda osvojila dva puta Kup evropskih šampiona, kao i jedan Kup kupova. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila je srebro na OI u Moskvi 1980. i zlato četiri godine kasnije u Los Anđelesu. Na SP 1990. godine u Južnoj Koreji sa nacionalnim timom naše zemlje stigla je do srebrnog odličja.

IHF je 2010. godine proglasio Cecu Kitić za najbolju rukometašicu sveta svih vremena. Što se tiče privatnog života, Ceca Kitić se udavala četiri puta. Bila je u braku sa fudbalerom Blažom Sliškovićem, a potom sa Draganom Dašićem sa kojim ima sina Nikolu. Posle njega bila je u braku sa Goranom Bogunovićem sa kojim ima ćerku Maru. Bila je i u vanbračnoj zajednici s biznismenom Zoranom Kovačevićem Kočom, a sa njim ima ćerku Aleksandru. Pre dve godine razvela se od Milana Magića sa kojim nema decu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja