(VIDEO) IZNENAĐENJE ZA HOKEJAŠE: Džastin Biber trenirao sa Medveščakom!
Foto: Profimedia

Ostali u šoku

(VIDEO) IZNENAĐENJE ZA HOKEJAŠE: Džastin Biber trenirao sa Medveščakom!

Ostali sportovi -

Kanadski pevač Džastin Biber odradio je trening s hokejašima zagrabačkog Medveščaka.

Biber, koji je u sredu održao koncert u Zagrebu, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih "medveda", Ledenoj dvorani, gde se hokejašima zagrebačkog kluba priključio na treningu. Džastin Biber je, inače, veliki ljubitelj hokeja na ledu i to mu je najdraži način opuštanja.

Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši Medveščaka jedan od simbola Zagreba, poželeo je da se priključi njihovom treningu, pa su mu organizatori koncerta i predstavnici kluba ispunili želju.

On je odradio kompletan trening s delom ekipe koja trenutno nije na ruskoj turneji - od početnog rasklizavanja, sparinga, do pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u dresu Medveščaka koji nosi njegovo ime. Da je Biber izuzetno talentovan za hokej na ledu, potvrdio je i hokejaš Medveščaka Ivan Janković.

"Zanimljivo iskustvo. Siguran sam da se Biber ne pojavi svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Biber pokaže svoje hokejsko umeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio, uspešno odradio trening s nama i bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahteva. Simpatičan dečko", rekao je Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track