(VIDEO) ŽENE, NE DIRAJTE MUŽEVE: Ovakav sportski dan Srbija nikada nije imala
Foto: Reuters, Fonet, Saša Pavlić

SPREMITE SE ZA VRELI UTORAK

(VIDEO) ŽENE, NE DIRAJTE MUŽEVE: Ovakav sportski dan Srbija nikada nije imala

Ostali sportovi -

Srbija ne pamti ovakav sportski dan kakav će imati u utorak, počev od 17.30, pa sve do kasnih večernjih sati.

Svejedno da li ste navijači Crvene zvezde ili Partizana i da li ste ljubitelj vaterpola, fudbala, košarke ili tenisa, uzbuđenje vam je zagarantovano.

Program otvaraju "delfini". Odbranu titule u Svetskoj ligi počeće duelom sa Rumunijom u Kragujevcu u 17.30 (RTS 2).

"Orlići" su nadomak Evropskog prvenstva za mlade, koje će se sledeće godine održati u Poljskoj, a poslednja stanica na tom putu im je Dramen, gde treba da protiv Norveške "odbrane" kapital (2:0) stečen u petak u Beogradu u prvom meču baraža. Revanš se igra od 19 sati (RTS 2).

A onda u 20.00 startuju tri meča.

Fudbalska "A" reprezentacija igra poslednji meč u 2016. godini. Gostuje Ševčenkovoj Ukrajini u Harkovu (TV Prva). Biće to prijateljska utakmica posle zlata vrednog boda osvojenog u kvalifikacijama u Velsu.

"Delije" i "Grobari" navijaće za svoje košarkaše istovremeno.

Crveno-beli gostuju Bambergu u sedmom kolu Evrolige (Sport klub 1), a crno-beli dočekuju ekipu Šarlroa u petom kolu FIBA Lige šampiona (TV Arena sport 1).

I na kraju, oko 21 sat, na teren londonske "O2 arene" izaći će Novak Đoković. Na putu odbrane titule na završnom Mastersu sezone i povratku na ATP tron drugi rival u grupi "Ivan Lendl" mu je Miloš Raonić (RTS 1, Sport klub 2) pošto je u prvoj rundi posle preokreta savladao Dominika Tima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track