Sumiranje rezultata

(KURIR TV) BOJKOTOVALI GAJIĆA: Odbojkaški koktel bez Grbića

Ostali sportovi -

Odbojkaški savez Srbije obeležio je koktelom uspešnu godinu iza sebe i podelio nagrade.

Da sve nije u najboljem redu posle izbora za predsednik OS Srbije pokazao je i nedolazak selektora Nikole Grbića na dodelu nagrada u hotelu "Metropol", gde je proglašen za najuspešnijeg trenera u 2016. godini. Dok je bilo za pretpostaviti da se Vladimir Grbić neće pojaviti na koktelu posle burnih izbora za predsednika OSS na kojima je bio poražen, dotle se očekivao dolazak Nikole Grbića. Posebno što je najavljen njegov sastanak sa Zoranom Gajićem, koji je pre mesec dana najavio i potpisivanje novog ugovora sa aktuelnim selektorom. Na kraju, nijedan od braće nisu se pojavili na koktelu, kao ni bivši prvi čovek OSS Aleksandar Boričić, danas predsednik Evropske odbojkaške konfederacije (CEV).Pored njega laureati su postali Zoran Terzić (selektor dama), Marko Ivović (najbolji odbojkaš), Tijana Bošković (najbolja igračica), kao i veliki broj pojedinaca i stručnjaka za mla|e kategorije. Akcija OSS "Odbojka spaja" uspela je da obezbedi kuće porodicama nastradalim u poplavama Jovanovićima, Stojanovićima i Božovićima, a mala Elmedina Šabanov koju su odbojkašice posećivale u bolnici u Tiršovoj uspela je da pobedi tešku bolest.Predsednik OS Srbije Zoran Gajić rekao je da su odbojkaši osvajanjem Svetske lige i odbojkašice osvajanjem srebrne medalje na OI u Riju postavile zadatak budućim generacijama.

- Rezultati postignuti u prethodnoj godini obavezuju nas u Savezu da obezbedimo još bolje uslove za sve naše kategorije. Mi smo ozbiljan Savez i tako ćemo se i ponašati - rekao je Zoran Gajić.

Odbojkaški koktel uveličali su članovi zlatne genracije srpskih odbojkaša Slobodan Kovač, za koga se spekuliše da bi mogao biti novi selektor muške reprezentacije, Andrija Gerić, Đula Mešter, Slobodan Kovač, Vasa Mijić, Željko Tanasković i Rajko Jokanović. Ispred FSS pojavio se Jovan Šurbatović, a ispred KSS Dejan Tomašević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track