(VIDEO) SRBI, EVO PRILIKE Roni O'Saliven igra u Ljubljani
Foto: Beta

Ljubitelji snukera, spremite se

(VIDEO) SRBI, EVO PRILIKE Roni O'Saliven igra u Ljubljani

Ostali sportovi -

Najbolji snuker igrač današnjce, a po mnogima svih vremena, u maju će učestvovati na egzibiciji Best of snuker Ljubljana!

Legendarni Englez potvrdio je učešće na događaju u glavnom gradu Slovenije, a za sada je sigurno da će u Tivoliju zaigrati još jedna zvezda - Džad Tramp.

Ljubitelji ovog sporta u Sloveniji, ali i sa prostora bivše Jugoslavije, tako će imati jedinstvenu priliku da na delu vide Ronija, koji je nedavno osvojio sedmu Masters titulu i tako prestigao legendarnog Stivena Hendrija.
Interesantno da ovo nije prvi put da će u Sloveniji zaigrati najbolji na svetu, u decembru prošle godine za stolom su se nadmetali Šon Marfi, Mark Selbi, Nil Robertson i Džad Tramp. Međutim, sada je dolazak potvrdio i O'Saliven, najpopularniji snukeraš svih vremena, pa će interesovanje za ovaj događaj biti veliko.
Cene ulaznica za Best of snuker Ljubljana kreću se od 35 evra, a VIP ulaznice iznose 100. Da biste uoznali Ronija i dobili njegov autogram, moraćete da izvojite 150, a za 225 evra dobijate ulaznicu, mogućnost da upoznate Raketu i potpisan štap za snuker.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track