U SUSRET EVRO TAKMIČENJIMA: Bojović posetio softbolašice
Foto: Softbol Savez Srbije

Pripreme u Karatašu

U SUSRET EVRO TAKMIČENJIMA: Bojović posetio softbolašice

Ostali sportovi -

Kadetska softbol reprezentacija Srbije od 13. do 16. aprila učestvovaće na Svetskom kupu u Pragu, dok će A selekcija od 20. do 23. aprila igrati na Balkanskom prvenstvu u Sofiji.

U sklopu priprema u velelepnom omladinskom sportskom centru Karataš obišao ih je Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Zvanična međunarodna sezona, dakle, počinje ovog meseca, a naše devojke šire optimizam i pozitivnu atmosferu iz nacionalnog tima. Srbija će na Balkanskom šampionatu nastupiti u dve discipline - fast pič i slou pič.

- Na poziv predsednika Softbol saveza Srbije Slobodana Đurića došao sam u Karataš i mogu reći da sam oduševljen kada vidim kako treniraju softbolašice. Veliko bravo za zalaganje i bravo za opremu koje nose devojke. Baš lepo što na dresu stoji i logo Ministarstva omladine i sporta. Vidim da je ekipa mlada, pa od srca želim najveće uspehe - izjavio je Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Predsednik opštine Kladovo Radisav Čučulanović i predsednik Softbol saveza Srbije Slobodan Đurić , Foto: Softbol savez Srbije
Predsednik opštine Kladovo Radisav Čučulanović i predsednik Softbol saveza Srbije Slobodan Đurić , Foto: Softbol savez Srbije

Zahvaljujući podršci Ministarstva omladine i sporta Sportski centar Karataš dobio je novi sjaj, pa tako u Softbol savezu Srbije ne kriju da su prezadovoljni uslovima za boravak i rad. Predsednik Softbol saveza Srbije Slobodan Đurić posetio je i opštinu Kladovo i obavio razgovor sa predsednikom opštine Radisavom Čučulanović. Tom prilikom zaključeno je da je Kladovo, sa Sportskim centrom Karataš, vrlo primamljivo mesto za pripreme, ali i za organizaciju raznih takmičenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track