Pocinje 55. međunarodni bokserski turnir

(KURIR TV) SPEKTAKL U RINGU: Evropska elita u Beogradu

Ostali sportovi -

Zemunska dvorana „Pinki" biće od danas do nedelje evropska prestonica boksa, budući da će pod svojim svodovima ugostiti 108 boraca iz 18 zemelja u okviru 55. izdanja prestužnog bokserskog trunira „Beogradskipobednik".

Predsednik Bokserskog saveza Beograda Božidar Tadić uveren je da će ovo biti jedna od najboljih turnira u pet i po decenija dugoj istoriji Pobednika.

- Sve reprezentacije dolaze u najjačem sastavu i ovo će biti poslednja provera pred Evropsko prvenstvo u Ukrajini, koje je zakazano za jun. Na jednom mestu će se naći sam krem evropskog boksa i jedva čekamo dadanas u 15.00 čujemo prvi gong, posle čega ćemo gledati 118 borbi u dva ringa, a pravdu će deliti 14 sudija od čega devet inostranih - kaže Tadić i dodaje:

- Finalne borbe će početi u nedelju od 18.00 časova, a pored priznanja za najboljeg borca dodelićemo i ono za najbolju borbu, najboljeg sudiju, najbolju reprezentaciju, kao i najbolju damu. Očekuje nas zaista pravi praznik boksa.

Poziv navijačima

Ulaz besplatan

Iako će u Zemunu nastupati najboloji evropski borci organizatori Beogradskog pobednika su odlučili da ulaz na sve mečeve bude poptuno besplatan.- Svi koji žele mogu da dođu, a ulaznice se neće naplaćivati. Molio bih samo gledaoce da budu strpljivi jer će obezbeđenje biti malorigoroznije, ali ipak nam u goste dolaze najbolji evropski borci - kaže Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track