DRUŽENJE VATERPOLISTA: Nikola Rađen i Gojko Pijetlović na Fajnal siksu u Budimpešti
Foto: Wind

Podrška drugarima

DRUŽENJE VATERPOLISTA: Nikola Rađen i Gojko Pijetlović na Fajnal siksu u Budimpešti

Ostali sportovi -

Nikola Rađen, glavni koordinator kampa vodenih sportova "Number ONE", pratio je polufinalnu utakmicu Fajnal siksa, između Juga i Pro Reka u Budimpešti, zajedno sa svojim dugogodišnjim saigračem, Gojkom Pijetlovićem.

Naš proslavljeni vaterpolista će na najelitnijem vaterpolo takmičenju predstaviti kamp "Number ONE" svim učesnicima, a prvenstveno mlađim kategorijama.

Vaterpolisti Juga plasirali su se u finale, a naši sportisti takmičenje će pratiti do kraja.

Nikola Rađen, direktor Wind Sport agencije, bodriće i podržaće svoje klijente, ujedno i učesnike kampa vodenih sportova, Živka Gocića, Milana Aleksića, Andriju Prlainovića i Filipa Filipovića.

“Number ONE“ je kamp vodenih sportova za decu uzrasta od 07-16 godina koji će se održati u periodu od 15.07-12.08.2017. u četiri smene u trajanju od nedelju dana. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima.

Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši osvajači zlatnih medalja, naši olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track