Najnovije vesti

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE VITALIJA KLIČKA: Ja sam kriv za bratov poraz! Posle nokauta nije hteo da priča sa mnom!
Foto: Foto: AP

Bivši šampion otvorio dušu

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE VITALIJA KLIČKA: Ja sam kriv za bratov poraz! Posle nokauta nije hteo da priča sa mnom!

Ostali sportovi

Bivši svetski bokserski šampion Vitalij Kličko okrivio je sebe za poraz brata Vladimira od Entonija Džošue u meču za titulu svetskog prvaka. Džošua je krajem aprila na Vembliju nokautirao Vladimira Klička u 11. rundi i postao prvak u verzijama WBA, IBF i IBO.  

"Ja sam kriv za Vladimirov poraz. Mislim da sam delimično kriv. Kada je Vladimir nokautirao Džošuu, dao sam mu pogrešan savet. Bio sam uveren da Džošua sa svojom ogromnom mišićnom masom neće moći dugo da izdrži. Saveto sam Vladimira da ne žuri. Nadao sam se da će Džošua posle sedme, osme runde da uspori. Sada mislim da je to bila greška. Vladimir je morao ranije da finišira", rekao je Vitalij i nastavio:  

"Jedva da smo progovorili posle tog meča. Nije bio potreban razgovor. Bilo je samo dovoljno da pogledamo jedan drugog u oči. U svlačionici sam mu samo zahvalio na jednoj od najboljih borbi u karijeri. Znam koliko mu je bila važna ta borba. Nažalost svi smo videli kako je završila. U teškoj kategoriji svaki udarac može da bude odlučujući".  

Revanš duel trebalo bi da bude održan do kraja godine.  

"Iskreno, Vladimir više nikome ništa ne bi trebalo da dokazuje. Ne znam da je ijedan bokser ikada osvojio toliko titula i sve ih odbranio. Dominirao je više od 10 godina. Bez obzira koju odluku donese, podržaću ga", zaključio je Vitalij Kličko.  

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...