(VIDEO) ŠOU JE POČEO Mejveder i Mekgregor oči u oči: Začepi! Prebiću te!
Foto: Reuters

sve spremno za borbu veka

(VIDEO) ŠOU JE POČEO Mejveder i Mekgregor oči u oči: Začepi! Prebiću te!

Ostali sportovi -

Više od 10.000 ljudi prisustvovalo je prvoj zvaničnoj pres konferenciji Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora uoči borbe, koja je zakazana za 26. avgust.

Ova konferencija je održana u Los Anđelesu, a karte su odavno bile rasprodate. Slavni bokser i najpopularniji MMA borac najavili su žestoku borbu, a potom je krenulo međusobno prepucavanje.

"Izbrisaću njegovu nulu. On je sj..., ima male noge, malo telo, malu glavu. Nokautiraću ga u prve četiri runde, ostaće bez svesti. Igraću se s tobom u ringu. Došao si u trenerci, nemaš novca ni za odelo", rekao je Mekgregor.

Američki bokser je žestoko uzvratio.

"On je borac od sedam cifara, dobro izgleda za nokog borca od sedam cifara. Ja izgledam dobro za borca od decet cifara. Razbiću ga. Nisam borac od pre 20 godina, ni od pre deset, čak ni onaj iz 2015. Sada sam starac, ali imam dovoljno snage da ga razbijem. Nokautiraću te... Videćeš... Začepi...", grmeo je Mejveder.

Mejveder ima skor 49-0 u profesionalnoj bokserskoj karijeri, a poslednju borbu imao je pre dve godine. Mekgregor ima skor 21-3 u MMA, a poslednju borbu imao je u novembru 2016. kada je tehničkim nokautom savladao Edija Alvareza.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Đule bez Le?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track