(KURIR TV) ODUŠEVILI MALIŠANE: Vaterpolo majstori podržali Nikolu Rađena
Foto: Promo

Uz bivšeg saigrača

(KURIR TV) ODUŠEVILI MALIŠANE: Vaterpolo majstori podržali Nikolu Rađena

Ostali sportovi -

Najbolji svetski trener Dejan Savić, i jedan od najboljih vaterpolo igrača svih vremena, Igor Milanović, zajedno sa našim reprezentativcima Filipom Filipovićem, Duškom Pijetlovićem, Gojkom Pijetlovićem, Branislavom Mitrovićem i Savom Ranđelovićem, posetili su kamp vodenih sportova „Number ONE“ ,koji se održava u Vrnjačkoj Banji.

Polaznici kampa, naši budući šampioni, imali su čast da treniraju i druže se sa vaterpolo legendama, kojima je i više nego prijalo da se na mestu kao što je Vrnjačka Banja opuste sa svojim porodicama. Malo je reći da su mališani bili oduševljeni ovom jedinstvenom prilikom da vide kako rade i igraju vrhunski igrači, a najveći utisak na njih je ostavio Dejan Savić, koji im je dao pregršt zlatnih saveta. Kamp „Number ONE“ je opet dokazao da je stvarno broj jedan i da je nesvakidašnja prilika da budući šampioni uče od najvećih svetskih šampiona.

1 / 11 Foto: Promo

“Number one“ je kamp vodenih sportova za decu uzrasta od 7 do 16 godina koji će se održati u periodu od 15.07-12.08.2017. u četiri smene u trajanju od nedelju dana. Pored toga što je realizovan od strane najboljih trenera, jedinstven je i po tome što objedinjuje tri sporta: vaterpolo, plivanje i sinhrono plivanje. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši osvajači zlatnih medalja, naši olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

Kurir sport, Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track