LJUBAVNI TROUGAO Ljubomorni bokserski šampion optužio najvećeg rivala da je spavao s njegovom suprugom! A, onda je usledio veleobrt!
Fajral i Amir, Foto: Instagram

Skandal potresa svet boksa

LJUBAVNI TROUGAO Ljubomorni bokserski šampion optužio najvećeg rivala da je spavao s njegovom suprugom! A, onda je usledio veleobrt!

Ostali sportovi -

Bokserski šampion Amir Kan pre nekoliko dana javno je ostavio suprugu Farjal, optuživši je da ga je prevarila s njegovim najvećim protivnikom!

Ljutiti bokser je na društvenim mrežama ostavio nedvosmislenu poruku:

"Od svih muškaraca na svetu, morala je da me prevari baš sa protivnikom".

Ubrzo su, međutim, stigli demantiji sa obe strane.

Prvo se oglasio prvooptuženi Entoni Džošua i kratko napisao.

"Nisam ja".

Posle nekoliko dana oglasila se i Farjal Makud, tvrdeći da je u pitanju nameštaljka.

"Amiru su poslate neke slike, fotomontaže, i on je mislio da se Džošua i ja dopisujemo, a mi se zapravo ni ne poznajemo, nikada se nismo ni upoznali. Bes ga je savladao i sve je izbacio na Tviter, ni u jednom trenutku ne razmislivši da li je to istina. Cela stvar je sada rešena, kada su oba tima u pitanju, i ponoviću - NIŠTA se nije dešavalo. Izvinjavam se zbog ovih gluposti, hajde da sada svi nastavimo normalno da živimo," napisala je Farjal.

Ispostavilo se da je Kan preemotivno reagovao i da je naseo na fotomontaže, kao što je tvrdila njegova supruga. Ubrzo se izvinio Džošui.

"Drago mi je da je sve rešeno i da su u pitanju bile laži. Razbesneo sam se, kao što bi svaki muškarac učinio. Želim ti sve najbolje".

Amir Kan i Fajra Makud su u braku četiri godine i imaju ćerku Lamaisu.

Kurir sport, Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta je zajedničko Zvezdi i Videotonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track