MAJCI SRPSKOG VESLAČA PAO KAMEN SA SRCA: Čuli smo se sa Martinom, jedva čekam da dođe!
Foto: Pritnscreen/Instagram

DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM

MAJCI SRPSKOG VESLAČA PAO KAMEN SA SRCA: Čuli smo se sa Martinom, jedva čekam da dođe!

Ostali sportovi -

Majka veslača Martina Mačkovića koji je u subotu nestao u Berlinu, a koga je Interpol pronašao posle nekoliko dana, kaže da je sa njenim sinom sve u redu.

Majka, Marta Mačković kaže da je najvažnije da je njen sin pronađen, kao i da će biti kod kuće za par dana.

"Nisu nam govorili ni o kakvoj dijagnozi, već su rekli da je zdravstveno dobro. Moj sin je najbolja osoba na svetu, spremna svakom da pomogne, a ja kao majka verujem da je samo premor bio u pitanju, jer je jako bio angažovan i preumoran od treninga. Doktorka u bolnici u Nemačkoj gde se Martin nalazi, potvrdila nam je telefonom i uputila nam mejl, da je Martin dobro i da je zdravstveno u redu. Čuli smo se sa Martinom i važno je da je živ i da će biti najkasnije za dan ili dva pušten iz bolnice. Njegov stariji brat će doći po Martina i zajedno dolaze kući", rekla je Marta Mačković za Kurir.

I Martinova sestra Ana Mačković oglasila se na društvenim mrežama i zahvalila se svima koji su se angažovali da se njen brat pronađe.

foto: Printskrin/Facebook

"Dragi prijatelji, moj brat Martin je pronađen i prebačen u bolnicu u Berlinu. On se fizički dobro oseća, dok je psihički pomalo uzdrman. Doći će uskoro. Porodica Mačković se zahvaljuje svima na pomoći. Hvala vam puno", stoji u statusu Ane Mačković.

Srpski veslač Martin Mačković nestao je u subotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica uputila je apel da se javi bilo ko sa informacijam koje sazna o njihovom sinu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo je najvrednije što je Zvezda dobila ovog leta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track