VRAĆAMO SE U ELITU: Partizan u nedelju otvara sezonu
Foto: SK Partizan

Stoni tenis

VRAĆAMO SE U ELITU: Partizan u nedelju otvara sezonu

Ostali sportovi -

Na redovnoj godišnjoj skupštini STK Partizan, kojom je obeležen i 67. rođendan Kluba, a najavljen je „Put povratka“ u društvo najboljih. Stonoteniski klub Partizan je sezonu 2015/16 odigrao sa mladim i neiskusnim igračima, zbog nedostatka finansijskih sredstava, i na žalost napustio društvo Superligaša.

U sezoni 2016/17 gotovo isti sastav je uspeo da opstane u Prvoj srpskoj ligi i stekne dragoceno iskustvo, neophodno za dalji napredak. Klub je u ovoj takmičarskoj sezoni uspeo da zadrži kompletan sastav iz prethodne sezone, na čelu sa trenerom Miloradom Glišićem, koji je bio i ostao i zlatna igračka rezerva. Pored toga u takmičarsku ekipu su se vratila i dva iskusna igrača Bojan Milošević i Miloš Savić, u želji da pomognu svom klubu na putu povratka u Superligu.

Klub trenira u SC „11.April“ u ST Akademiji „Kocić“, a igraće mečeve kao domaćin u njihovoj sali u Zemunu u SC „Pinki“. Ova sala je izabrana jer ima najlepši i najveći stonoteniski ring u zemlji! Prvi korak na „Putu povratka“ će biti meč protiv gostujuće ekipe STK „Vojvodina 2011“ iz Novog Sada, u nedelju 05.11.2017.g. u 14 časova. Ulaz je besplatan.

Kurir sport/foto: SK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track