ODLOŽENO POLUFINALE KUPA SRBIJE: Odbojkaši Novog Pazara i Vojvodine igraju u novom terminu
Foto: EPA / Krzysztof Swidersk

NOVI TERMINI ĆE USKORO BITI POZNATI

ODLOŽENO POLUFINALE KUPA SRBIJE: Odbojkaši Novog Pazara i Vojvodine igraju u novom terminu

Ostali sportovi -

Utakmice polufinala Kupa Srbije za odbojkaše izmedju Novog Pazara i Vojvodine, koje su planirane za 26. i 28. decembar, odložene su i najverovatnije će biti odigrane tokom januara naredne godine, objavio je danas Odbojkaški savez Srbije (OSS).

"Zbog obaveza u međunarodnim takmičenjima, polufinalni dueli između Novog Pazara i Vojvodine iz Novog Sada biće odigrani u januaru, a termini će biti poznati posle dogovora klubova, uz saglasnost direktora takmičenja OSS", navodi se na zvaničnom sajtu OSS.

Prvi meč u pazarskom Pendiku, koji je predvidjen za 26. decembar, ne bi mogao da se odigra u toj sportsko-sajamskoj ustanovi i zbog tradicionalnog Novogodišnjeg vašara, koji se održava od 25. do 29. decembra.

U drugom polufinalu sastaće se Crvena zvezda i Radnički, a iako je žreb odredio da domaćin prvog duela bude tim iz Kragujevca, dogovorom klubova i uz saglasnot OSS odlučeno je da se prvi meč odigra 26. decembra od 18 časova u Beogradu.

Revanš je dva dana kasnije u Kragujevcu, s početkom od 20 časova.

U slučaju da rivali u polufinalu ostvare po jednu pobedu, finalistu će odrediti bolji set količnik, a ako je on isti presudiće poen količnik. Ukoliko timovi budu izjednačeni u oba segmenta, igraće se takozvani "zlatni set".

Finale Kupa Srbije zakazano je za 3. mart.

kurir.rs / Beta

foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track