TANASKOVIĆ NOVI MANDAT: Savez za školski sport Srbije
Foto: Dragan Kadić

IZBORI

TANASKOVIĆ NOVI MANDAT: Savez za školski sport Srbije

Ostali sportovi -

Legendarni odbojkaš najavio kandidaturu i za predsednika Evropskog saveza za školski sport

Željko Tanasković, proslavljeni odbojkaš, izabran je za novog-starog predsednika Saveza za školski sport Srbije.

Na skupštini je ocenjeno da situacija u školskom sportu nikad nije bila bolja, pa je Tanaskoviću po drugi put produžen mandat.

- Ponosan sam na rezultate u 2017. Brojke govore za sebe, a ja bih hteo da zahvalim pre svega Ministarstvu omladine i sporta i ministru Udovičiću, koji nam daje podršku bez koje ne bismo mogli da realizujemo naše projekte. Takođe želim da zahvalim i svim opštinama i gradovima koji su povećali budžet za školski sport i koji su podržali projekat „Sport u škole“. Naš dobar rad prepoznala je i Međunarodna federacija za školski sport, gde smo postali veoma bitan šraf, a pred nama su organizacije međunarodnih takmičenja i siguran sam da ćemo opravdati trenutnu reputaciju - istakao je Željko Tanasković, koji je delegatima skupštine najavio mogućnost da se kandiduje za predsednika Evropskog saveza za školski sport.

Na skupštini je izabrano i celokupno novo rukovodstvo Saveza, pa je uz Upravni i Nadzorni odbor takođe verifikovan i mandat dosadašnjem generalnom sekretaru Urošu Saviću.

G. A. - Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! VLADA SRBIJE JEDVA DOBILA TROJKU!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track