(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) AKO NEMATE JAK ŽELUDAC, NEMOJTE DA GLEDATE! Dvostruka olimpijska šampionka doživela stravičnu nesreću
Foto: Printscreen

UŽAS

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) AKO NEMATE JAK ŽELUDAC, NEMOJTE DA GLEDATE! Dvostruka olimpijska šampionka doživela stravičnu nesreću

Ostali sportovi -

Australijska biciklistkinja Kerolin Bušenen doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću iz koje je izašla sa povredama opasnim po život.

Dvostruka olimpijska i jednom svetska šampionka u mauntin bajku i bmx-u, Australijanku Kerolin Bušenen (27) nalazi se intenzivnoj nezi za teškim telesnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

Polomljena grudna kost i nos, kolaps pluća (pneumotoraks) - samo su neke od povreda koje je doživela ova nesrećna devojka, koja je uprkos lošem zdravstvenom stanju putem društvenih mreža obavestila sve svoje fanove kako se trenutno oseća.

- Ne bih mogla da kažem da mi se 2017. završila onako kako sam planirala. Bilo je teško poslednjih nekoliko dana na intenzivnoj nezi nakon saobraćajke. Upravo su me premestili u apartman i oporavak teče u pozitivnom smeru. Povrede su... lom grudne kosti, lom nosa i kolaps pluća. Javljam se uskoro sa novim informacijama. Srećna Nova Godina! Predsezona je krenula teže nego inače", rekla je Kerol u obraćanju pratiocima na društvenim mrežama.

Drenaža krvi iz pluća kroz pazuh koji je okačila na društvene mreže izazvao je opšti haos na internetu - gledanje istog mogli su da izdrže samo oni sa jakim želucem.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE ZVEZDIN JANUARSKI RASPORED. Da li je to normalno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track