(VIDEO) NERVOZA UZELA DANAK: Norveški skijaš izgubio živce i lomio sve pred sobom
Foto: AP

iskalio bes

(VIDEO) NERVOZA UZELA DANAK: Norveški skijaš izgubio živce i lomio sve pred sobom

Ostali sportovi -

Poslije trke muškog slaloma na Sljemenu trećeplasirani takmičar, Norvežanin Henrik Kristofersen potpuno je izgubio živce nakon čega je lomio sve pred sobom.

Najbolji skijaš današnjice, Austrijanac Marsel Hirsčer pobednik je slaloma u Svetskom kupu voženog na zagrebačkom Sljemenu u četvrtak, a on je do svog četvrtog slavlja u Hrvatskoj stigao sa samo pet stotinki prednosti u odnosu na sunarodnika Mikaela Mata koji je završio kao drugi, te 11 stotinki ispred trećeg Norvežanina Henrika Kristofersena, koji je svoje nezadovoljstvo pozicijom pokazao na ljutit način.

Ipak, shvatio je da je preterao, pa je usledilo izvinjenje.

"Znam da je izgledalo kao da sam besan na konkurente, ali stvarno sam bio ljut na sebe i jako razočaran jer sam glupom greškom na srednjem, ravnom delu staze pokvario svoju inače izvrsnu vožnju sa kojom bi verovatno i pobedio. Ja sam sportista i ne znam da sakrijem emocije. A ionako me sve prošlo nakon deset minuta i čestitao sam i Marselu i Mičelu', rekao je Norvežanin, koji ove sezone ima sedam postolja iz devet trka na kojima je nastupio, ali nijednu pobedu.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: KO JE VAŽNIJI - navijači ili igrači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja