SPORTSKI PAR SE RADUJE SLAVLJU: Naš prvi zajednički Božić!
Foto: Zorana Jevtić

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU

SPORTSKI PAR SE RADUJE SLAVLJU: Naš prvi zajednički Božić!

Ostali sportovi -

Košarkašica Sonja Petrović i veslač Miloš Vasić srećni su što će praznik provesti jedno uz drugo

Njihova bajka počela je upoznavanjem u Rio de Žaneiru. Ipak, kao surovi profesionalci, koji su bili posvećeni predstavljanju Srbije na Olimpijskim igrama, košarkašica Sonja Petrović i veslač Miloš Vasić buđenje emocija odložili su za nešto kasnije.

Od oktobra 2016. godine su zajedno, a sada će prvi put biti skupa za Božić. I poručuju da su srećni što će najradosniji praznik provesti jedno uz drugo. I to u Rusiji, gde će Sonja baš 7. januara odigrati utakmicu.

foto: Zorana Jevtić

Sonja: Iako sam u pravoslavnoj zemlji, ja ću i na Božić imati utakmicu, pa ćemo sve obeležiti posle toga. Skupićemo se, pripremiti gozbu. Meni su Božić i Uskrs omiljeni praznici, a nikada nisam kod kuće za njih. Retko kad imam baš svoje ljude pored sebe u tim trenucima. Milošu je sigurno teško što nije sa svojima, ali ćemo bar prvi put zajedno obeležiti Božić. Dobro je ispalo što je utakmica u 13 sati, pa ćemo moći da sve lepo organizujemo kod kuće. Već me pitao pravim li česnicu i da li će sve biti na nivou, pa ću morati na vreme da krenem sa pripremama. Biće ovo neki vid uvežbavanja za nas, za neku budućnost, kad budemo imali goste u Srbiji.

foto: Zorana Jevtić

Miloš: Dolazim iz male sredine, gde smo se uvek radovali praznicima. Božić je jedan od najdražih. Mama uvek sprema česnicu, u koju ubacuje sve što treba, nasprema razna jela... Sada ćemo nas dvoje pokušati da sve to organizujemo i da u Rusiji ugostimo neke Sonjine drugarice i pokažemo im naše, srpske običaje. Da vide kako se obeležava naš Božić. Mnogo nam znači što ćemo biti zajedno.

foto: Zorana Jevtić

Iskrene želje

SONJA: DOBRE ŽENE I POBEDE OMILJENIH KLUBOVA

MILOŠ: BUDITE ZDRAVI, SREĆNI I GLEDAJTE VESLANJE

Zamolili smo Sonju da poželi nešto muškom delu čitalaca Kurira, a Miloša ženskom. I slatko su nas nasmejali.

Sonja:

- Zdravlje, sreću, ljubav... Da njihovi omiljeni sportski klubovi imaju uspeha, jer je to jako bitno muškarcima. Da ih žene slušaju, jer uvek tvrde da smo tvrdoglave i svojeglave (smeh). Da imaju dobre domaćice pored sebe, ali i da izgledaju super. Neka im 2018. godina donese sve što treba i da svaka sledeća bude još bolja.

Miloš:

- Želim svima da budu zdravi, srećni... Sve lepo im želim. Ako žele da vide zgodne momke, neka dođu na Svetski kup, koji će ove godine biti u Beogradu (Sonja pripomogla u ovoj želji). Biće prvi vikend juna, lepo vreme, Ada je atraktivna u tom periodu. Biće mnogo takmičara, jaka konkurencija, svi treba da dođu da vide kako veslanje uživo izgleda.

Gojko Filipović - Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track