Najnovije vesti

OVO NI BERNI EKLSTON NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Te devojke nikome ništa loše nisu učinile!
Foto: Profimedia, Reuters

VELIKA NEPRAVDA

OVO NI BERNI EKLSTON NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Te devojke nikome ništa loše nisu učinile!

Ostali sportovi

Odluku američkih vlasnika Formule 1 da sa trka sklone hostese naišla je na nezadovoljstvo kod fanova, vozača, ali i nekadašnjeg najmoćnijeg čoveka ovoga sporta Bernija Eklstona.

Eklston je donedavno bio prvi čovek Formule 1, čovek koji je odlučivao o sudbini mnogih trka, osoba bez koje se ništa značajnijo nije moglo da se napravi. Bez obzira što ovaj milijarder više ne uživa status gazde najbržeg cirkusa na svetu, njegovo mišljenje se i danas izuzetno ceni.

foto: Profimedia

Nije se dugo čekalo da i on prokomentariše odluku novih vlasnika (Liberty Media) da jednostavno sklone atraktivne devojke sa staze koje su istu krasile prethodnih četiri decenija.

Da podsetimo, Liberty Media je preko potparola obavestila javnost kako na startu trka više neće biti hostesa, jer to nije u skladu sa modernim društvenim vrednostima.

foto: Profimedia

"Te devojke nisu uradile ništa loše nikome. One su bile lepo obučene. Možemo tako onda da kažemo da ljudi ne idu na modne revije...', pričao je Eklston i dodao:

foto: Profimedia

"Sponzori su želeli osobe koje će ih reklamirati tako što su lepo obučene i to je ono što su dobili. Devojke su bile deo celog spektakla. Voleli su ih i gledaoci i vozači, zato mislim da ova odluka nema smisla. Niko ih nikada nije ni na šta nije prisiljavao", rekao je Eklston.

foto: Profimedia

Inače, oglasile su se i same devojke koje su isto razočarane odlukom zbog koje više ne mogu biti deo trka Formule 1.

foto: Profimedia

kurir.rs / kurir sport

foto: Profimedia, Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

11 sportistkinja zbog kojih nam je I NA SNEGU VRELO!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...