(VIDEO) OGLASIO SE HRVATSKI SUDIJA KOJI JE ZAVRŠIO U BAZENU: U policiji sreo Novosađanina (53) koji ga je gurnuo u vodu i evo šta se desilo
Foto: Printscreen

progovorio o skandalu

(VIDEO) OGLASIO SE HRVATSKI SUDIJA KOJI JE ZAVRŠIO U BAZENU: U policiji sreo Novosađanina (53) koji ga je gurnuo u vodu i evo šta se desilo

Ostali sportovi -

Hrvatski vaterpolo sudija Marko Matijavić koji je na utakmici 11. kola regionalne lige između Vojvodine i Crvene zvezde završio u bazenu, kada ga je dve sekunde pre kraja meča u vodu bacio bacio 53-godišnji Novosađanin, kaže da se sve dogodilo slučajno.

- Nikome na kraj pameti nije bilo da će mi taj čovek prići s leđa i gurnuti me u bazen. Starije kolege kažu da se poslednji ovakav slučaj dogodio 1980. godine, kada je u bazenu završio legendarni arbitar Željko Klarić. Bio sam iznenađen, ali kao bivšem vaterpolisti i treneru voda mi predstavlja prirodne okruženje. Nije problem što sam bio mokar, ali sam posle razmišljao da me mogao udariti motkom ili šakom po glavi.

Matijašević je uveren da to što je Hrvat nema veze s tim što je završio u bazenu.

- Uveren sam da navijač nije ni znao odakle dolazim. Verovatno je bio iznerviran što njegova Vojvodina nije pobedila Zvezdu.

Matijašević i navijač kasnije su se sreli u policiji.

- Zajedno smo dali iskaz policiji. Taj čovek mi se kasnije izvinio, nije bio agresivan, bio je korektan i neću ga tužiti. Druga je stvar što će zbog prekida utakmice ispaštati ekipa za koju navija - rekao je hrvatski sudija koji ističe da će i dalje suditi u Beogradu i Srbiji.

Kurir sport / Alo.rs

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Kako rešiti probleme sa navijačima pred CSKA i Viktoriju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track