BEOGRADE, VIDIMO SE: Ivana Španović najavljuje spektakl na Srbija openu!
Foto: Reuters

SRBIJA OPEN

BEOGRADE, VIDIMO SE: Ivana Španović najavljuje spektakl na Srbija openu!

Ostali sportovi -

Naša najbolja atletičarka trijumfovala u Diseldorfu uz najbolji rezultat sezone na svetu i najavila učešće na Srbija openu 21. februara

Nakon trećeg mesta u Birmingemu, najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pre dve večeri je trijumfalno završila dvoranski miting u Diseldorfu.

Do pobede je stigla sjajnom serijom ujednačenih skokova, a onaj iz treće serije dužine 6,77 metara bio je dovoljan za slavlje, ali i za tron na svetskoj rang-listi. Jer od Ivane ove sezone niko nije duže skočio!

- Zadovoljna sam pobedom i serijom skokova, a 6,77 je i najbolji rezultat na svetu trenutno. Najvažnije je da polako ulazim u formu pre Svetskog prvenstva. Sezona je počela i ništa me ne može zaustaviti.

foto: Reuters

Imaće Beograđani priliku i zadovoljstvo da još jednom uživo odgledaju skokove Ivane Španović na Serbija openu, koji će 21. februara biti održan u našem glavnom gradu. A zadovoljstvo ne krije ni naša najbolja atletičarka.

- Radujem se što ću do pre Svetskog prvenstva imati još nekoliko takmičenja, a pogotovo što ću 21. februara skakati pred domaćom publikom na Serbija openu - poručila je Ivana.

Dvoransko svetsko prvenstvo u atletici na programu je 4. marta, a domaćin je engleski Birmingem. Španovićeva će, osim u Beogradu, pre planetarnog šampionata nastupiti i na IAAF vorld indor turu u Glazgovu (Škotska), 25. februara.

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Reuters, Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo su dve Đukićeve najveće dileme. Gde su navijači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track