(FOTO) HUMANOST NA DELU: Legendarni odbojkaš želi da trenira decu sa posebnim potrebama
Foto: Printscreen

za svaku pohvalu

(FOTO) HUMANOST NA DELU: Legendarni odbojkaš želi da trenira decu sa posebnim potrebama

Ostali sportovi -

Naša zemlja je iznedrila mnoge odbojkaše koji su veličinu pokazali na terenu, ali i van njega.

Jedan od njih je i Edin Škorić, član generacije koja je 2001. osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Ostravi. Ostao je upamćen kao jedan od ključnih igrača u Crvenoj zvezdi i Vojvodini, a branio je boje nekoliko inostranih klubova. Nedavno je oduševio sve pratioce na Tviteru sledećom porukom.

''Dragi prijatelji, voljan sam da držim besplatne odbojkaške treninge deci sa posebnim potrebama. Ukoliko znate ustanovu kojoj je tako nešto potrebno kontaktirajte me u privatnoj poruci. I ako može RT. Hvala'', napisao je Škorić.

Ova poruka je izgleda izazvala veliki odziv u javnosti, pa se proslavljeni odbojkaš ponovo javio sa novom porukom na svom Fejsbuk nalogu:

''Dragi prijatelji, nakon moje objave da želim da pomognem nekom kome je moja besplatna pomoć potrebna preuzeo sam trenersko mesto u OKG (Odbojkaški klub gluvonemih) Olimpija iz Beograda. Klub se takmiči u muškoj ženskoj takmičarskoj mešovitoj ekipi. Krajem februara imamo turnir u Sloveniji a u aprilu u Češkoj gde nastupa čak 28 ekipa. Hvala drugari!'', poručio je Škorić.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo su dve Đukićeve najveće dileme. Gde su navijači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track