DELFINI U ORADEI: Vaterpolisti Srbije protiv Rumunije u Svetskoj ligi
Foto: VSS/UNIQA

A POSLE RUMUNA - CRNA GORA

DELFINI U ORADEI: Vaterpolisti Srbije protiv Rumunije u Svetskoj ligi

Ostali sportovi -

Srpska vaterpolo reprerztentacija je danas oko podneva otputovala u Oradeu.

Sutra u 18 časova po lokalnom vremenu (17h po našem) očekuje je treći duel u Svetskoj ligi. Rumunija je pobeđena u Kragujevcu 12:3. Treći rival je Crna Gora i za očekivati je da će susret Crne Gore i Srbije 20. marta rešiti pitanje prvog mesta u grupi.

Selektor Dejan Savić je odredio sledeći tim: G.Pijetlović, Mandić, V.Rašović, Ranđelović, Subotić, Tomić. Ubović, Lazić, Jakšić, Tankosić,Drašović, S.Rašović i Rističević.

Ovaj tim neće igrati na kvalifikacionom turniru Evropa kupa u Splitu od 15. do 18. februara. Savić će sastav da saopšti posle sutrašnje utakmice. Povratak u Beograd je u utorak u ranim jutarnjim satima a isto veče je u Košutnjaku trening. U Split se putuje u sredu ujutru preko Frankfurta.

- Nema potcenjivanja Rumuna, pobeda nam je neophodna kako bi mirno dočekali susret sa Crnom Gorom. Naš rival je takođe podmaldio sastav, iskusniji su samo inetracionalci Radu i Negreanu. Njihov selektor Dejan Stanojević nas dobro poznaje. Za nas je ovo prilika da se pokažemo u dobrom svetlu i da, igrajući maksimalno angažovano od početka do kraja, ostvariimo još jednu pobedu - kaže Sava Ranđelović.

Debitant u ekipi je Veljko Tankosić. Utakmicu će suditi Španac Teksido i Hrvat Savinović.

Plasman u grupi: Srbija 6, Crna Gora 3, Rumunija bez bodova.

kurir.rs / kurir sport

foto: VSS/UNIQA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO)DRMATIČNA ZAVRŠNICA!SRPSKI SUDIJA ODLUČIO POBEDNIKA DERBIJA EUROLIGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track