SLALOM SKILAJIŠTA SRBIJE: Daniel i Ana najbrži na Kopaoniku
Foto: SSS

Prijateljska ski trka postala tradicija

SLALOM SKILAJIŠTA SRBIJE: Daniel i Ana najbrži na Kopaoniku

Ostali sportovi -

Na stazi Karaman greben na Kopaoniku održana je druga po redu prijateljska ski trka „3S -Slalom Skijališta Srbije“ u organizaciji ovog javnog preduzeća.

Kroz cilj je prošlo 106 takmičara koji su se nadmetali u paralel veleslalomu i to u kategorijama – muškarci, žene i deca, a čitav događaj Kurir je ispratio s lica mesta.

Sada već tradicionalnu prijateljsku ski trku otvorili su najstariji i najmlađi redari u ski centru Kopaonik – Milan Petrović (60) i Marko Popović (23), nakon čega je usledio spektakl u prisustvu velikog broja navijača.

U kategoriji dece prvo mesto osvojili su Nestor Ivanović među dečacima i Ana Petković u konkurenciji devojčica. Kao nagrade uručene su im torbe, majice i makete tabača Skijališta Srbije.

U kategoriji žena na prvom mestu našla se Anja Bunjak, na drugom Katarina Savić, dok je treće mesto osvojila Jelena Kasom. U muškoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Daniel Pešić, drugo Ivica Blagojević, a na trećoj poziciji našao se Marko Andesilić. Nagradni fond za obe kategorije bile su - skije, ski pas 10 u sezoni i skijaške naočare.

Jedini border Vladimir Kosjer dobio je nagradu snoubord.

„3S“ (Slalom Skijališta Srbije) organizuje se kao prijateljska manifestacija, kojom preduzeće želi da zahvali svim skijašima, borderima, partnerima i učesnicima u turističkoj ponudi u ski centru na zajednički uloženom trudu s ciljem da iz sezone u sezonu prevaziđu sebe.

Skijaška sezona na Kopaoniku i dalje traje, ski centar radi punim kapacitetom, a na stazama ima do 50 centimetara utabanog snega.

(Goran Anđelković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track