Najnovije vesti

Logo Olimpijskih igara najavljuje napad na London?

zavera

Logo Olimpijskih igara najavljuje napad na London?

Ostali sportovi
Dal namerno ili slučajnio tek svaka maskota ima (samo) jedno oko, slično onom koje se nalazi na Piramidi iluminata. A delovi logotipa nisu samo broj 2012: . Ako se okrene, logotip prikazuje reč “Zion”(Sion), koji se takođe video u simbolu igara u Pekingu 2008. godine

LONDON - Ljubitelji teorije zavere, dobili su novo štivo u vidu kalkulacije ili zanimljivog otkrića o logotipu predstojećih Olimpijskih igara u Londonu, kao i povezanosti masona i olimpijskog pokreta."Javna je tajna" da su  olimpijski prstenovi dizajnirani od strane slobodnih zidara, te da je i osnivač modernih Olimpijskih igara, Pjer Kuberten bio jedan od "viđenijih" masona.

Evo o čemu se sad radi. Uvidom u logo Olimpijskih igara u Londonu 2012 kao i na dvema maskotama, mogu se zapaziti značajne osobenosti. Dal namerno ili slučajnio tek svaka maskota ima (samo) jedno oko, slično onom koje se nalazi na Piramidi iluminata. A delovi logotipa nisu samo broj 2012: . Ako se okrene, logotip prikazuje reč “Zion”(Sion), koji se takođe video u simbolu igara u Pekingu 2008. godine.

Iranski olimpijski komitet podneo je službenu žalbu Međunarodnom olimpijskom komitetu u vezi dizajna logotipa OI London 2012 ., dok je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Irana na konferenciji za mediije prikazao logotip kao reč Zion (Sion) , tvrdeći da je dizajner logotipa u vezi sa nekim poznatim cionističkim organizacijama i slobodnim zidarima.

“Ovo je prvi put da se dogodilo u istoriji olimpizma. Cionisti ostvaruju uticaj u Velikoj Britaniji i na temelju naših informacija, dizajner logotipa letnjiih igara je cionist povezan sa masonskom organizacijom”, tvrdi gensek Olimpijskog komiteta Irana.

Protiv logotipa koji pokazuje reč Zion pisanu u ružičastoj boji, koji je usvojen kao glavni logo Olimpijskih igara koje će se održati u Londonu, već je protestovalo nekoliko zemalja, kao i neke britanske organizacije, tvrdeći da je pogrdan te da je  potpuno nevažan i nepovezan sa olimpijskim duhom

Pored ove teme Kurir je već pisao o skandalu koji je izazvao novinar ubačen u službu obezbeđenja OI u Londonu, koji je otkrio da su organizatori Igara plašeći se terorističkog napada pripremili planove o evakuaciji stanovništva i zbog toga naručili čak 200.000 mrtvačkih sanduka !

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...