ŠOKANTNA ISPOVEST MMA LEPOTICE: Silovali su me u školi, imala sam samo 14 godina! Htela sam da se ubijem!
Foto: Printskrin/Instagram

preživela pakao

ŠOKANTNA ISPOVEST MMA LEPOTICE: Silovali su me u školi, imala sam samo 14 godina! Htela sam da se ubijem!

Ostali sportovi -

UFC zvezda Pejdž Van Zant otkrila je u svojoj autobiografiji da je sa 14 godina bila žrtva silovanja i da joj je sport kojim se bavi spasao život.

Nova zvezda UFC-a ispričala je kroz kakvu dramu je preživela u srednjoj školi u rodnom Oregonu, kada su je silovali i kasnije psihički maltretirali vršnjaci.

"Napili su me, pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svesna, ali telo mi je bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali ništa nisam mogla da učinim, nisam mogla da se oduprem", otkriva 24-godišnja Pejdž.

Pejdž je odlučila da javno ispriča svoju tešku životnu priču kako bi pomogla devojkama koje su imale sličnu sudbinu.

Here at the Soho UFC GYM with my friend Alexa ?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on

"Napisala sam u knjizi da sam već upoznala devojke koje su bile seksualno napadnute, koje su mi se javile preko društvenih mreža. Želim da im pomognem da to prebrode, kao što sam ja uspela".

Nakon silovanja, Pejdž je trpela ozbiljno psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na "grupnjak". Kako to obično biva, silovatelji su postali junaci, a ona laka devojka. U knjizi je otkrila da je uzimala pilule dok se ne onesvesti, jer nije imala želju za životom.

"Dešavalo se da pred kućom pronađem kondome obešene na drvo, kao božićni ukrasi... To zlostavljanje mi je bilo najgore...

Pejdž je uspešan MMA borac. Imala je do sada 11 borbi i sedam puta je iz njih izlazila kao pobednik. Posebno se pamti spektakularan nokaut iz 2016. godine.

Kurir sport, foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo je najveća Đukićeva dilema pred derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track