SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Goran Marinković i zvanično generalni sekretar!
Foto: Sportski savez Srbije

usvojen predlog

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Goran Marinković i zvanično generalni sekretar!

Ostali sportovi -

Dosadašnji vršilac dužnosti generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, na predlog predsednika Davora Štefaneka, jednoglasno je izabran za generalnog sekretara ove najmasovnije sportske organizacije na Balkanu.

Ovu odluku izglasalo je 169 delagata koliko ih je i bilo prisutno.

Marinković je posle pet meseci rada na mestu v.d. generalnog sekretara napravio vidne rezultate u Sportskom savezu Srbije i time samo potvrdio odluku predsednika Davora Štefaneka da upravo on vodi Sportski savez Srbije na ovoj funkcij.

“Ovo je velika čast za mene da kao generalni sekretar predstavljam Sportski savez Srbije. Hteo bih da se zahvalim predsedniku Davoru Štefaneku što je moje ime i prezime stavio kao predlog, a naravno i članovima skupštine što su taj predlog prihvatili”, istakao je uspešni sportski radnik iz Subotice i nastavio:

“Kao što sam i rekao velika je čast, ali naravno i obaveza da ispunimo zacrtane ciljeve i zadatke koje je naš predsednik zacrtao prilikom svog imenovanja u decembru. U prethodnom periodu obišli smo mnogo gradova i opština, upoznali mnogo sportskih radnika, susreli se sa dobrim stvarima ali i sa problemima, pa smatram da smo zajedničkim delovanjem i naravno razumevanjem ljudi iz lokalnih samouprava uspevali da otklanimo većinu problema. Smatram da je to ključ stvaranja jakog temelja sporta koji će u nekom buducem periodu doneti jos bolje rezultate. Sportski savez Srbije kao najveća sportska organizacija na Balkanu uvek će biti tu za svoje članice, a tim u kom se i ja nalazim sada uvek će biti spreman da sagleda probleme sa kojima se naše članice susreću”, izjavio je novoizabrani generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Goran Anđelković

FOTO: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track