Najnovije vesti

SAVIĆ OKUPLJA DELFINE: Na spisku sedmorica iz Partizana
Foto: Dado Đilas

VATERPOLISTI PALE MOTORE

SAVIĆ OKUPLJA DELFINE: Na spisku sedmorica iz Partizana

Ostali sportovi

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak vaterpolista koji će trenirati u Beogradu i pripremati se za naredne akcije.

Srpski vaterpolisti spremaće se od 10. do 14. juna na bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku, a potom nastaviti pripreme u Kranju kada će se priključiti i ostali reprezentativci posle Fajnal-ejta Lige šampiona u Đenovi.

Čak njih 23 su pozvana, među kojima sedmorica iz prvaka Srbije Partizana (Rističević, Tomić, Vučinić, Radonjić, Janković, Lukić i Lazić), a petorica iz Crvene zvezde (Dobožanov, Tankosić, Stojanović, Asanović i Toholj), a iz domaće lige su još Filipović (Vojvodina) i Velkić (Šabac).

Na spisku za rad u Beogradu su: Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Djorđe Vučinić, Nikola Radonjić, Marko Janković, Nikola Lukić, Djorđe Lazić (Partizan), Lazar Dobožanov, Veljko Tankosić, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović, Veljko Toholj (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Vojvodina), Petar Velkić (Šabac), Nemanja Vico (Triestina), Sava Ranđelović, Nemanja Ubović (OSC), Stefan Mitrović, Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Gojko Pijetlović (Oradea), Duško Pijetlović, Gavril Subotić (Dinamo), Radomir Drašović (Sport Menadžment Verona).

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...