POČEO RVAČKI KAMP U SENTI: Mali borci, posle škole, treniraju na strunjačama!
Foto: Kurir

RvačkI Klub Senta

POČEO RVAČKI KAMP U SENTI: Mali borci, posle škole, treniraju na strunjačama!

Ostali sportovi -

Tek što je završena školska godina za male rvače, već u petak počeo je kamp u organizaciji Senćanskog Rvačkog Kluba.

- Izuzetno nam je drago što smo uspeli da organizujemo ovogodišnji kapm , koji je veoma bitan posebno kada su devojke u pitanju kako bi imale partnere za trening i kako bi im se omogućioodgovarajući stručni rad. Iskreno reći, kod nas žensko rvanje nema veliku tradiciju , ima mnogo nedostataka u više aspekata međutim dobra organizacija je donela svoje rezultate tako su se na naše veliko zadovoljstvo na naš poziv odazvali iz Mađarske , kako bi doprineli našem razvoju - kažu iz kluba.

foto: Kurir

Stižu iz Orošhaze (tu se ovija izvanredan rad sa devojkama i dečacima) zatim pridružiće im se Honved iz Budimpešte i klub iz Segedina. Kampu će takođe prisustvovati i iz Hrvatske klub Sesvetski Kraljevec i domaći rvački klubovi Potisje iz Kanjiže , Partizan iz Mola i naravno senćani, od ukupno 38 dečaka i 9 devojčica , 2003-2007 godište.

foto: Kurir

Ove godine mnogi radovi su uspeli da se završe , dovršene su sobe u dvorištu kluba , koje će ove godine koristiti devojke tokom kampa, dok će dečaci biti smešteni na dugom mestu .Ovo je izvanredna prilika za zajedničke vežbe i dečaci i devojčice mogu steći nova iskustva. Očekuju se ozbiljni treninzi i to više puta dnevno , a za to će poslužiti sinhronizovani trening plan od pet šest trenera.

foto: Kurir

Život sportista često zahteva puno odricanja , vredan i težak rad ali u isto vreme stiče se mnogo lepih iskustva i doživljaja , rađaju se doživotna prijateljstva između raznih ljudi iz raznih nacija. Razvija se zdrava svest prema drugima i prema zajednici. Pored treninga naći će se vremena i za razonodu organizatori pripremaju divne programe , razne projekcije , postea tornja gradske kuće , aktivnosti na bazenu i još mnogo lepih trenutaka provedenih zajedno. Cilj je pronaci zdrav balans tako reći duhovnu ravnotežu između rvanja i razonode kao biu svako od njih poneo kući pino pozitivnih doživljaja.

Željno očekujemo početak kampa da saznamo kako će uspeti saradnja , kako će se realizovati planovi i ciljevi za decu želimo korisnu pripremu i puno novih iskustva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track