Najnovije vesti

DETE SE UDAVILO ZA 30 SEKUNDI: Američki skijaš prvi put progovorio o porodičnoj tragediji (VIDEO)
Foto: Reuters

prepričao događaj

DETE SE UDAVILO ZA 30 SEKUNDI: Američki skijaš prvi put progovorio o porodičnoj tragediji (VIDEO)

Ostali sportovi

Bivši američki skijaš, Bode Miler, i njegova supruga Morgan Bek su prvi put posle velike tragedije javno progovorili o utapanju njihove 19-mesečne kćeri.

Pre nešto manje od dva meseca malena Emelin izgubila je život, nakon što je upala u bazen kod Milerovih komšija, kod kojih je došla sa majkom. Iako je pomoć došla ubrzo, bilo je prekasno:


- To se dogodi neverovatno brzo. Mislite da se tragedije događaju pod čudnim okolnostima ili neobičnim uzrocima. Ne, to se dogodi za tren oka - rekao je proslavljeni skijaš.


Emelin je iz kuće izašla kroz dvorišna vrata. Čim je videla, trudna Morgan izvukla je iz vode i započela oživljavanje dok nije došla hitna pomoć, koja je devojčicu odvezla u bolnicu. Srce je prestalo kucati sledeće jutro:


- Dete od 13 kilograma može se utopiti u 30 sekundi. Stalno u sebi brojim do 30. To je sve što mi je trebalo - priznala je majka Morgan.


Oboje su nakon tragedije ispisali nekoliko postova na društvenim mrežama u cilju podizanja svesti o sigurnosti u vodi, a započeli su i kampanju prikupljanja sredstava za edukaciju na tu temu.

 

- Pretražite kuću da vidite je li ona sigurno mesto za vaše dijete - dodala je Bodeova supruga.

 


Kurir sport

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...