KAKAV JE ŠMEKER RONI O SALIVEN! Poklonio trofej devojčici iz publike (VIDEO)
Foto: Beta

POBEDIO, A ODE KUĆI BEZ PEHARA

KAKAV JE ŠMEKER RONI O SALIVEN! Poklonio trofej devojčici iz publike (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legendarni igrač snukera oduševio sve nakon trijumfa u finali Šangaj mastersa nad Berijem Hokinsom od 11:9.

Roni O Saliven započeo je sezonu na briljantan način i stigao do još jednog pehara u nizu, ali je potom napravio nešto nesvakidašnje. Petorstruki prvak sveta, koji je za trijumf u Šangaju inkasirao 200.000 funti, pobednički trofej poklonio je jednoj devojčici iz publike!!!

- Dragi navijači, ova nedelja je bila potpuno zadivljujuća. Hvala svima na podršci, prezadovoljan sam zbog pobede - napisao je Roni na Instagramu. Čovek koji gotovo na svakom turniru napravi nešto veličanstveno, ovog puta zaista je otišao korak dalje i ispisao novu stranu istorije. A objašnjenje razloga iz kog se odrekao trofeja i poklonio ga je više nego smisleno.

- Imam tako mnogo trofeja kod kuće, možda oko stotinu. Prvi osvojeni je bio zaista poseban za mene. Ali kada ih imate toliko vi o njima više i ne mislite. Samo pamtite iskustva sa mečeva. Poklonio sam trofej devojčici da bi mogla da ga ponese kući kako bi je podsećao na ovaj snuker meč - zaključio je Roni, koji je nakon trijumfa u Šangaju postao prvi igrač snukera sa zaradom većom od 10 miliona funti.

Kurir sport

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track