Najnovije vesti

SVETSKA ŠAMPIONKA U KIK BOKSU SE VRATILA KUĆI: Kosovska Mitrovica dočekala Nataliju Savić
Foto: Facebook

DOČEK NA TRGU ŠUMADIJA

SVETSKA ŠAMPIONKA U KIK BOKSU SE VRATILA KUĆI: Kosovska Mitrovica dočekala Nataliju Savić

Ostali sportovi

Mlada kik-bokserka Natalija Savić donela je danas zlatnu medalju sa svetskog šampionata za juniore i kadete u Kosovsku Mitrovicu, gde joj je, na Trgu Šumadija, čestitao veliki broj sugrađana, kao i predstavnici lokalne vlasti i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

"Hvala svima koj su bili uz mene kada mi je bilo najteže i kada mi je podrška bila najpotrebnija. Zahvaljujem mojoj porodici, prijateljima, direktoru Trepče, treneru reprezentacije Srđanu Raduloviću i mojoj školi. Hvala svima na podršci i naravno, hvala najboljem treneru na svetu Marku Božoviću", rekla je Natalija Savić na dočeku priređenom u njenu čast u centru Kosovske Mitrovice.

 

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev preneo je mladoj kik-bokserki čestitke predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića.

 

"Puno nam je srce što smo danas ovim povodom sa vama. Mi smo zemlja šampiona, mi smo narod pobednika, mi smo borci a to se posebno odnosi na naš narod na Kosovu i Metohiji. Kad je bilo najteže, a bilo je i teže nego što je to ovih dana, mi smo gazili napred kao tim. Svaka čast Nataliji, svaka čast Natalijinoj Mitrovici", poručio je Kozarev.

 

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić zahvalio je Nataliji što je ulepšala grad i dokazala da Mitrovica jeste na pravom putu.

 

"Sve što smo svih ovih godina ulagali u sport i mlade ljude, isplatillo se. Slobodno mogu da kažem da je Kik-boks klub 028 iz koga Natalija dolazi, jedan od najskromnijih sportskih klubova u gradu. Traže najmanje para, a postižu najbolje rezultate", rekao je Spirić i dodao da će se ulaganje u sport u Kosovskoj Mitrovici nastaviti.

 

"Svu zahvalnost upućujemo Nataliji jer je ona učinila da se ja osećam danas veoma ponosnim. Branila je boje naše zemlje i grada u najboljem svetlu i nadam se da ćeš nas i narednih godina udostojiti da ti organizujemo ovakav prijem", rekao je Natalijin trener Marko Božović.

 

Natalija Savić iz Kosovske Mitrovice osvojila je zlatnu medalju na svetskom prvenstvu u kik boksu za juniore i kadete, održanom u Italiji, u kategoriji lou kik do 60 kilograma.

 

(Tanjug, Foto: Facebook)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...