UŽAS! ĆUTALA ZBOG POLICIJE, PA SAD PROGOVORILA: Devojka legendarnog šampiona priznala da je silovana!
Foto: Privatna Arhiva

NAPASNIK PROŠAO BEZ KAZNE

UŽAS! ĆUTALA ZBOG POLICIJE, PA SAD PROGOVORILA: Devojka legendarnog šampiona priznala da je silovana!

Ostali sportovi -

Britanska glumica Lejla Ruas koja je u vezi sa poznatim snuker igračem Ronijem O'Salivenom posle nekoliko decenija otkrila tajnu iz svog privatnog života

Verenica najboljeg igrača u snukeru Ronija O' Salivena poznata engleska glumica Lejla Ruas priznala je da je bila žrtva silovanja.

Prelepa Britanka otkrila je da je u mladosti seksulano napastvovana, ali da ju je policija naterala da odustane od tužbe i krivičnog gonjenja.

- Kao mlada bila sam silovana. Prolila sam toliko suza... Kada sam posle godinu dana odlučila da odem u policiju i sve prijavim, inspektori su me savetovali da bi bilo najbolje sve da zaboravim, jer ne mogu da mi pomognu ' otkrila je lepa Lejla Ruas (47), zvezda serije "Žene fudbalera" i "Holbi siti".

Povod za javno priznanje Lejle Ruas šta ju je snašlo u mladosti bila je presuda poznatom komičaru Bilu Kozbiju koji je osuđen za silovanje pre nekoliko decenija u Americi.

foto: Profimedia

Inače, Lejla Ruas je dete migranata u Velikoj Britaniji. Otac joj je Marokanac, a majka Indijka. Već šest godina je u vezi sa Ronijem O'Salivenom (42) najboljim snuker igračom današnjice i višestrukim svetskim šampionom. Iza sebe ima dva braka, sa Abdeslamom Ruasom i Nazirom Kanom sa kojim ima ćerkicu Inaz (11).

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track