PREDSEDNIK UFC ZAGRMEO: Oni koji su uskočili u oktagon se ovde više nikada neće boriti! KONOR JE URADIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJEGA (VIDEO)
Foto: AP

IZNENADIO

PREDSEDNIK UFC ZAGRMEO: Oni koji su uskočili u oktagon se ovde više nikada neće boriti! KONOR JE URADIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJEGA (VIDEO)

Ostali sportovi -

Irski MMA borac Konor Mekgregor neće tužiti tim ruskog takmaca Habiba Nurmagomedova nakon incidenta u borbi za titulu prvaka sveta u lakoj kategoriji, što je zaista iznenadilo ceo MMA svet.

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov pobedio je Irca Konora Mekgregora i odbranio titulu šampiona UFC u lakoj kategoriji.

Pobedu je osigurao tehničkim nokautom u četvrtoj rundi. Meč je održan u "T-mobil areni" u Las Vegasu.

Po završetku borbe, Habib je izazvao tuču sa članovima tima Irca i to pošto je preskočio oktagon, a napadnut je i Mekgregor dok je ležao poražen. Zato nije održana ni svečana ceremonija dodele pojasa!

Nakon toga je nastala opšta pometnja i tuča u kojoj je nekoliko udaraca od članova tima Rusa dobio i sam Mekgregor. "Notorijus" je rekao da ih zbog toga neće tužiti.

Državna sportska komisija Nevade navodno neće isplatiti Nurmagomedovu honorar od dva miliona dolara koliko je trebalo da dobije, dok će Mekgregor dobiti svoja tri miliona.

foto: AP

Predsednik UFC je čak odbio da preda pojas šampionu dok su bili u oktagonu, ali još nije poznat sav obim sankcija koje će Nurmagomedov pretrpeti.

"Konor je odbio da podigne optužnicu, pa su oni koji su uhapšeni brzo pušteni. Oni koji su uskočili u oktagon se ovde više nikada neće boriti. Radio sam naporno 18 godina da bih izgradio ovaj sport", rekao je Vajt.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track