HABIBU JE DEDA BIRAO ŽENU Pet godina su u braku, ali niko ne zna kako ona izgleda! Zbog religije ne sme javno da se pokazuje! Otkriveno da imaju dvoje dece! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Privatan život drži u tajnosti

HABIBU JE DEDA BIRAO ŽENU Pet godina su u braku, ali niko ne zna kako ona izgleda! Zbog religije ne sme javno da se pokazuje! Otkriveno da imaju dvoje dece! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ruski borac Habib Nurmagomedov (30) već pet godina se nalazi u braku, ali njegovu suprugu niko nikada video nije van njihovog doma.

Poštujući svoju religiju, Dagestanac nikada svoju suprugu nije u javnosti predstavio. Naravno, to je izazvalo pažnju javnosti koji su istraživali njegov privatni život. Bračni par Nurmagomedov ima dvoje dece, ćerku koja je rođena 2015. godine i sina koji je mlađi dve godine.

Zanimljivo je da je njegovu suprugu birao njegov deda, čovek koji je svetinja u muslimanskim porodicama. Habib je pred dedu doveo šest žena, a onda mu je deda izabrao onu za koju će se udati.

- Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali savetovao se s dedom oko toga. Sećam se da je pričao o šest devojaka. Deda Magomeda se sve pita, Habib je prvo s njim o tome razgovarao. Vrlo su bliski. Ne znam tačno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu svog deda - rekao je Habibov otac Abdulmanap Nurmagomedov.

Porodica Nurmagomedov živi u gradu Mahačkali u republici Dagestan, a slike njegove supruge ne postoje na internetu. Ovih dana u javnost su procurile fotografije s njihovog venčanja, ali mlada je, zbog verskih običaja, svo vreme bila prekrivena od glave do pete tako da joj ni tada niko nije video lice.

Kurir sport Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track