SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Vrbas spreman da ugosti i evropske takmičare!
Foto: SSS

RADNA POSETA

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Vrbas spreman da ugosti i evropske takmičare!

Ostali sportovi -

Sportki savez Srbije nastavlja svoje aktivnosti širom zemlje.

U cilju upoznavanja sa situacijom u lokalnim samoupravama generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković boravio je u Vrbasu. Najpre su ga primili predsednik opštine Milan Glušac, savetnik predsednika opštine Predrag Rojević, kao i članovi Veća za sport Srđan Stanić i sekretar Sportskog saveza Vrbasa Bojan Antonić.

Nakon prezentacija trenutne sportske slike grada, svi zajedno obišli su Centar za fizičku kulturu. Ovaj sportski kompleks, ponos i dika Vrbasa, jedan je od najbolje osmišljenih na našim prostorima. Sadržaj ovog kompleksa je raznovrstan, pored otvorenog i zatvorenog bazena, teretane, hale za dvoranske sportove, terena za fudbal, košarku i tenis poseduje i streljanu, kuglanu, atletsku stazu, pa i smeštajne kapacietete i spa centar.

I upravo na ovom mestu planiraju se novi sportski događaji, pa čak i međunarodnog karaktera.

“Sportski savez Vrbasa je veoma dobro organizovan, sa ambicijom da napreduje. Akcije koje su sprovodili u gradu Sportski savez Srbije uvek podržao u želji da tako i nastave. Zadovoljni smo dosadašnjom saradnjom i komunikacijom kako sa Sportskim savezom grada tako i lokalnom samoupravom i nadamo se da će nastaviti sa dobrim radom. Dodaću da je CFK jedan od najboljih sportskih kompleksa, odličan za sprovođenje priprema sportista”, izjavio je generalni sekretar SSS Goran Marinković.

Kurir sport FOTO: SSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track