SVI ŽELE REVANŠ HABIBA I KONORA, ALI POSLE OVOGA JE ON NEMOGUĆ Menadžer Nurmagomedova žestoko ispljuvao Mekgregora: Ti si jedna velika kukavica!
Foto: Reuters

Sasuo mu sve u lice

SVI ŽELE REVANŠ HABIBA I KONORA, ALI POSLE OVOGA JE ON NEMOGUĆ Menadžer Nurmagomedova žestoko ispljuvao Mekgregora: Ti si jedna velika kukavica!

Ostali sportovi -

Ali Abdelaziz, menadžer Habiba Nurmagomedova, žestoko se obrušio na Konora Mekgregora i gotovo zakopao svaku nadu da će Irac dobiti revanš protiv ruskog borca posle nedavnog poraza u Las Vegasu.

Mekgregor je u utorak pokušao da objasni razloge poraza na UFC 229 i potvrdio da je željan revanša. Ali, Abdelaziz nema previše razumevanja za njegove želje, već mu je poručio da je "velika kukavica".

- Ti si jedna velika kukavica. Ovo je moj odgovor njegovoj kukavičkoj duši, njemu i čitavom njegovom timu koji sada traži glupe izgovore. Ako nam ne možeš osigurati 100 miliona, možeš da se boriš protiv nekog drugog jer tvoje jadno dupe neće dobiti šansu za revanš. Idi otvori negde prodavnicu alkoholnih pića i bavi se prodajom žestine nakon svega što si izgovorio. Samo jebeno začepi svoja usta i gubi se", rekao je menadžer.

Abdelaziz je dodatno ponizio Mekgregora objašnjavajući gde je pogrešio u kritičnom trenutku u četvrtoj rundi, kada ga je Habib savladao.

- Samo je bog dao milosti Habibovom srcu i bog je odlučio da pokaže svetu da si ti zapravo mašina za tapkanje. Pa ono nije bilo niti gušenje, ono je bio ‘neck crank.' Ispravna tehnika u tom trenutku je 2 na 1. Pokušavaš sa dve ruke da odgurneš protivnikovu jednu ruku i obraniš pre svega vrat. A ti si svoje dve ruke stavio na pod. Ruka ti je krenula prema glavi samo kada si bio spreman da tapkaš.

Sam Habib Nurmagomedov je potvrdio da trenutno nije zainteresovan za revanš. Njegova želja u ovom trenutku je duel protiv Flojda Mejvedera.

Kurir sport

Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track