Vanja Udovičić opet u bazenu

Nastavljene pripreme

Vanja Udovičić opet u bazenu

Ostali sportovi -
Vaterpolo reprezentacija Srbije 18. jula u 17.30 časova na bazenu "Prozivka" u Subotici igra prijateljski meč sa Italijom

Posle učešća na turnirima u Kozenci i u Portugaleteu, vaterpolo reprezentacija Srbije nastavila je u Beogradu treninge pred Olimpijske igre u Londonu.

Selektor Dejan Udovičić ima sve rapoložive snage na raspolaganju, što znači da trenira i kapiten Vanja Udovičić, koji je u Portigaleteu povredio prst. On ima zavoj na prstu, ali radi sa ekipom. "Delfini" će na bazenima u Košutnjaku i na Tašmajdanu raditi još dva dana, a posle slobodnog vikenda ekipa odlazi u Suboticu gde će trenirati sa Italijom.

Predviđen je i susret 18. jula u 17.30 časova na bazenu "Prozivka". Do tada bi trebalo da bude određen i definitivan spisak igrača za Igre u Londonu.

Selekcije Srbije i Italije igrale su u polufinalu ovogodišnjeg EP u Ajndhovenu. Srbija je pobedila 12:8, a potom u finalu, savladala Crnu Goru i osvojila evropsku krunu. Na nedavnom turniru u Kozenci, Italija je dobila oslabljenu Srbiju 10:7 u borbi za treće mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track