Najnovije vesti

SJAJNE VESTI: Povreda je prošlost! Ivana Španović se vraća na stazu! (VIDEO)
Foto: Instagram

SJAJNE VESTI: Povreda je prošlost! Ivana Španović se vraća na stazu! (VIDEO)

Ostali sportovi

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu ahilove tetive desne noge i dobila je zeleno svetlo za povratak na stazu.

 

Španovićeva se povredila tokom kvalifikacija skoka u dalj na Evropskom prvenstvu u Berlinu, usled koje je bila sprečena da brani titulu evropske šampionke iz Amsterdama 2016. godine.

 

Sam proces oporavka trajao je dva meseca, a Španovićeva je nedavno dobila zeleno svetlo svog medicinskog tima na čelu sa doktorom Jovanom Djurovićem za povratak na stazu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to basics. ?????‍♀️✌

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

 

"S nestrpljenjem sam čekala povratak na stazu, ali moram da priznam da nije lako vratiti se posle dvomesečne pauze. Krenuli smo s laganim treninzima i za sada sve ide po planu. Spremna sam za naporan rad i radujem se novim izazovima", rekla je Španovićeva, a prenosi njen PR tim.

 

Kako se navodi u saopštenju, od 1. do 21. novembra sve devojke koje žele da upoznaju Ivanu Španović i da odrade trening sa svetskom i evropskom šampionkom mogu da se odazovu akciji "Treniraj sa Ivanom (#trenirajsaIvanom).

 

Španovićeva je istakla da se raduje toj akciji i druženju s devojkama, koje će imati priliku, kako je rekla da "iskuse jedan mali deo njene svakodnevice".

 

"Veoma sam radoznala da čujem njihove utiske tokom i posle treninga. Želja mi je da zajedno podstaknemo devojke da budu aktivne i u ovom periodu godine, kada je definitivno lakše naći izgovor nego uskočiti u trenerku, obuti patike i pokrenuti se. Verujem da će i one meni dati potreban dodatni vetar u ledja i pozitivnu energiju u periodu povratka treninzima posle povrede", rekla je ona.

 

 

Više informacija o samoj akciji mogu se naći na oficijelnom Instagram profilu Ivane Španović.

 

Kurir sport/Beta

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...