IVAN MILJKOVIĆ NAPUSTIO ODBOJKAŠKI SAVEZ: Dosadašnji potpredsednik obrazložio zašto je otišao sa te funkcije
Foto: Beta

Promene na vrhu OSS

IVAN MILJKOVIĆ NAPUSTIO ODBOJKAŠKI SAVEZ: Dosadašnji potpredsednik obrazložio zašto je otišao sa te funkcije

Ostali sportovi -

Odbojkaški savez Srbije obavestio je javnost da Ivan Miljković nije više prvi potpredsednik OSS.

Proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS.

Ivan Miljković je tokom prethodne dve godine dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle nacionalne reprezentacije.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić rekao je ovim povodom:

"Mi smo već par meseci u komunikaciji sa Ivanom Miljkovićem, koji je nagovestio da može da dođe do ovakvog slučaja. On se odlučio da u svojoj sportskoj karijeri krene drugim putem, a to je ipak nespojivo u ovom trenutku sa radom u Odbojkaškom savezu. Sve ovo što je do sada urađeno smo napravili zajedno. Želimo mu svaku sreću u daljem radu. Nadamo se da jednog dana može ponovo da se vrati u naš savez."

Odluku o odlasku sa funkcije obrazložio je Ivan Miljković.

"Na osnovu određenih promena koje su se desile veoma brzo i na koje sam mogao veoma malo da utičem, i u razgovoru sa porodicom, doneli smo odluku da promenimo neke stvari u životu. To se odrazilo na moju poziciju u Odbojkaškom savezu Srbije. U razgovoru sa gospodinom Gajićem smo došli do zaključka da u ovom trenutku ja nisam više na poziciji prvog potpredsednika saveza. Nakon dve godine mogu da kažem da sam zadovoljan situacijom u Odbojkaškom savezu, da su neke stvari urađene drugačije nego u prethodnom periodu. Nadam se da će Odbojkaški savez nastaviti da osvaja medalje.

Odbojkaški savez Srbije se zahvalio Ivanu Miljkoviću na dosadašnjem radu u Savezu i poželeo mu mnogo uspeha na novom poslu.

Kurir sport Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track