Najnovije vesti

TUGA! SLAVNI PARTIZAN MORA DA MOLI ZA MILOSTINJU: Pomozite sa 3.000 dinara, nemamo za grejanje!
Foto: AP/VK Partizan

bivši šampion evrope dotakao dno

TUGA! SLAVNI PARTIZAN MORA DA MOLI ZA MILOSTINJU: Pomozite sa 3.000 dinara, nemamo za grejanje!

Ostali sportovi

Jedan od najtrofejnijih evropskih klubova VK Partizan trenutno proživljava najteže trenutke u svojoj istoriji...

Koliko je situacija u klubu katastrofalna, najbolje govori činjenica da nemaju para ni za najosnovnije potrebe, kao što je grejanje. 

 

Klub je izdao saopštenje u kom moli za pomoć.

 

"Obraćamo Vam se u ime Vaterpolo kluba Partizan. VK Partizan je mnogo godina sinonim za uspeh u ovom sportu. Mnogo osvojenih medalja su dokaz našeg kvaliteta. Klub koji je cenjen i priznat u celom svetu. Najuspešniji vaterpolisti su ponikli u našoj školi vaterpola. Kod nas vredno trenira 350 dece različitog uzrasta, u nadi da će sutra naslediti svoje starije kolege",  stoji u saopštenju u kojem se potom dodaje:

 

"Nažalost, VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je „ Kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni?“. Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju. Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3000 dinara mesečno tokom sledećih pet meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom."

 

foto: VK Partizan

U Partizanu smatraju da su navijači i prijatelji kluba njihova jedina nada.

 

"Vi ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete!"

 

Kurir sport

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...