Najnovije vesti

MEČ SRBIJE I RUSIJE POMEREN ZA NEDELJU: Evo kako su naše rukometašice reagovale na odlaganje okršaja sa Zbornajom na EP
Foto: EPA/EDDY LEMAISTRE

SVE ZBOG PROTESTA U FRANCUSKOJ

MEČ SRBIJE I RUSIJE POMEREN ZA NEDELJU: Evo kako su naše rukometašice reagovale na odlaganje okršaja sa Zbornajom na EP

Ostali sportovi

Rukometašica Srbije Sanja Radosavljević rekla je danas da njenu ekipu nije poremetilo odlaganje utakmice sa Rusijom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Utakmica Srbije i Rusije trebalo je da se odigra u subotu od 18 časova, ali je pomerena za nedelju u isto vreme zbog najavljenih antivladinih protesta širom Francuske.

 

"Nismo očekivale odlaganje. Koncentracija ostaje ista, jedino što će biti malo teže igrati tri meča u četiri dana, od nedelje do srede. Ako dobijemo Rusiju dobićemo vetar u ledja i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti. Kada ide dobro, sve ostalo postaje nebitno. Neke stvari ne možemo da promenimo, niti na njih da utičemo", rekla je Radosavljević, preneo je Rukometni savez.

 

Ona je navela da se ekipa priprema za utakmicu sa olimpijskim šampionkama i da će biti važno da odigra dobro u odbrani.

 

"Znamo koliko su jake. Odbrana je ključ svega. Ako tu dobro odgovorimo, onda će i napad mnogo lakše ići. Spremne smo na sve. Dobro smo pripremljene", dodala je Radosavljević.

 

Osim rukometnih mečeva, odloženo je i pet utakmica fudbalske Lige 1. Za subotu su u Francuskoj zakazani novi antivladini protesti. Širom zemlje će biti angažovano oko 89.000 policajaca, u odnosu na 65.000 prošlog vikenda kada je povredjeno više od 130 ljudi, a uhapšeno više od 400.

 

 

(Kurir.rs/RSS, Foto: EPA/EDDY LEMAISTRE)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...