Najnovije vesti

ČAČAK NAGRADIO NAJBOLJE: Stefan i Ivana laureati, priznanje i Sportskom savezu Srbije!
Foto: SSS

SVEČANO

ČAČAK NAGRADIO NAJBOLJE: Stefan i Ivana laureati, priznanje i Sportskom savezu Srbije!

Ostali sportovi

U Čačku je obeležen Dan Grada 18. decembar, 610 godina od prvog pomena imena Čačak.

U hotelu Morava priređena je svečanost na kojoj su dodeljene nagrade najuspešnijim sportistima u 2018. godini. Ovaj tradicionalni izbor za najbolje zajednički su organizovali Grad Čačak i Čačanski sportski savez.

Priznanje za najboljeg sportistu pripalo je Stefanu Joksiću članu karate kluba „Borac“. Zasluženo priznanje mu je uručio gradonačelnik Milun Todorović.

Za najbolju sportistkinju proglašena je Ivana Ilić članica atletskog kluba „ČAAK“, a nagradu je predao predsednik Skupštine grada Čačak Igor Trifunović.

U konkurenciji najboljih seniorskih ekipa titula najuspešnije pripala je timu Кontaktnih sportova “Borac“, a Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije je uručio nagradu.

Siniša Radanović, savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije, uručio je Daganu Raduloviću Spiru Povelju za poseban doprinos u razvoju čačanskg sporta.

Priznanje za životno delo dodeljeno je legendi srpske i jugoslovenske košarke Radmilu Mišoviću.

Sportski savez Srbije dobio je zahvalnicu za doprinos razvijanju srpskog sporta i Čačanskog sportskog saveza. Plaketa je uručena generalnom sekretaru Sportskog saveza Srbije Goranu Marinkoviću:

“Zahvaljujem se domaćinima na ovom priznanju. Dužnost Sportskog saveza Srbije je da daje podršku i pomaže srpski sport. Kada imate dobru saradnju sa teritorijalnim savezima to rezultira sportskim savezom poput čačanskog i uspesima sportista. Ponosni smo na sve što ste postigli i želim Vam da budete još bolji. Održavaćemo dobru komunikaciju i nadam se da ćemo nastaviti da zajednički radimo u interesu razvijanja sporta u Čačku. Čestitam ovogodišnjim laureatima. Njima, ali i svim ostalim sportistima, želim puno uspeha u godinama koje dolaze”, rekao je Marinković.

Kurir sport FOTO: SSS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...