SVIREPI MONSTRUM JU JE 30 PUTA IZBO NOŽEM JER GA JE OSTAVILA! Lubomorni dečko ubio rusku plivačicu (16) jer je htela da se posveti karijeri! (VIDEO)
Foto: Printscreen

horor

SVIREPI MONSTRUM JU JE 30 PUTA IZBO NOŽEM JER GA JE OSTAVILA! Lubomorni dečko ubio rusku plivačicu (16) jer je htela da se posveti karijeri! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Šesnaestogodišnju rusku olimpijsku nadu u plivanju, Safiju Askarovu, brutalno je ubio dečko, takođe plivač Nikita Maligin, kad mu je saopštila da ga ostavlja.

Mlada sportiskinja mu je navodno rekla da želi maksimalno da se fokusira na sportsku karijeru, kako bi pokušala da ostvari san i postane olimpijska šampionka.

Maligin nije mogao da podnese da ga je ostavila, bio je ubeđen da je našla drugog i rešio je da se krvnički osveti. Uzeo je nož i brutalno je izbo po telu i vratu. Nesrećna devojka je imala više od 30 uboda na sebi.

U jezivom snimku rekonstrukcije ovog zločina, Maligin je prizano da ju je ubio. Tvrdio je da mu je saopštila da "ide u pakao" kada ju je molio da ne raskida. Priznao je detektivima da je izgubio kontrolu.

"Izvadio sam noć. Teško mogu da se setim gde sam je ubo. Sećam se uboda nakon kog je pala. Pokušala je da pobegne, ali ja sam nastavio da je ubadam. Ispustio sam nož negde u blizini. Nisam shvatio šta sam uradio, tek na putu ka kući sam postao svestan", priznao je monstrum.

Mlada plivačica je važila za veliku nadu ruskog plivanja, bila je druga na šampionatu za mlade iz cele Rusije 2017. godine i nedavno je postala rezerva za sveruski turnir u seniorskoj konkurenciji, a pohađala je Olimpijsku sportsku gimnaziju baš kao i njen dečko.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track