CICE ZBOG KOJIH NFL SPEKTAKL PADA U DRUGI PLAN: Ako nekoga Superboul ne interesuje, one će se pobrinuti da ne bude dosadno! (FOTO)
Foto: EPA/LARRY W. SMITH

ATLANTA

CICE ZBOG KOJIH NFL SPEKTAKL PADA U DRUGI PLAN: Ako nekoga Superboul ne interesuje, one će se pobrinuti da ne bude dosadno! (FOTO)

Ostali sportovi -

Najveći sportski događaj u SAD, finalna utakmica američke Nacionalne fudbalske lige (NFL) - Superboul - između Nju Ingland Pejtriotsa i Los Anđeles Remsa, održaće se u ponedeljak u 00.30 po srednjoevropskom vremenu, a prate je brojevi koji iz godine u godinu pomeraju granice.

Ovogodišnju utakmicu na novom stadionu "Mercedes-Benc" u Atlanti, koju će 20. put prenositi američka televizija Si-Bi-Es (CBS), pratiće više od 100 miliona Amerikanaca putem malih ekrana, dok će na stadionu biti prisutno nešto više od 70.000 gledalaca.

Stadion je izgrađen prošle godine i koštao je 1,5 milijardi dolara, navodi "Forbs".

Iako su meteorolozi predvideli oko 60 odsto šanse za kišu, gledaoci koji su u proseku morali da izdvoje oko 3.860 dolara za kartu nedelju dana pred utakmicu, neće morati da brinu, jer se stadion može pohvaliti pokretnim krovom.

Međutim i pored toga što Amerikanci lude za ovim sportom, ima i onih kojima je prilično dosadan. Zato su tu atraktivne devojke pored kojih nikako ne može da vam bude dosadano...

Is it Super Bowl Sunday yet? #SBLIII #GoPats

A post shared by Patriots Cheerleaders (@patriotscheerleaders) on

Less than 24 hours ? Let’s get it! #LAvsNO

A post shared by LA Rams Cheerleaders (@laramscheer) on

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track