Najnovije vesti

ZBOG ZLOČINA IZ MRŽNJE HRVATSKIM HULIGANIMA PRETI 12 GODINA ROBIJE! Nasilnici se terete za razbojništvo i nanošenje teških telesnih povreda!
Foto: Pritnscreen Youtube

odgovaraće pred sudom

ZBOG ZLOČINA IZ MRŽNJE HRVATSKIM HULIGANIMA PRETI 12 GODINA ROBIJE! Nasilnici se terete za razbojništvo i nanošenje teških telesnih povreda!

Ostali sportovi

Splitska policije prevešće na Župljansko državno tužilaštvo trojicu muškaraca koji se sumnjiče da su u subotu oko 13 časova na splitskoj Rivi učestvovali u napadu na vaterpoliste Crvene zvezde.

Huligani se terete za razbojništvo uz upotrebu opasnog oružja i sumnjiče se za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda iz mržnje.

 

Za prvo delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora, dok je za drugo delo određena kazna od jedne do osam godina robije. Očekuje se da će ŽDO tražiti određivanje istražnog zatvora, prenosi "Slobodna Dalmacija".

 

Oni se terete da su, po dogovoru i planu, zajedno sa još nekoliko nepoznatih osoba bez razloga i povoda napali Aleksandra Kralja, Miloša Maksimovića i Dušana Vasića koji su sedeli u jednom kafiću na Rivi.

 

Huligani su napali vaterpoliste jer su na sebi imali obeležja kluba. Udarali su ih pesnicama, nogama, palicama i drugim predmetima u glavu, telo... Nazivali su ih četnicima i pretili da će ih zaklati. Maksimović i Vasić su uspeli da pobegnu, a Kralj je morao da skoči u more da bi izvukao živu glavu.

 

Kurir sport/Slobodna Dalmacija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...