MLADEN BOJINOVIĆ SKIJA NA JAHORINI: Dok čeka novi rukometni angažman uživa sa porodicom na planini
Foto: sportdc.net

LEPO DRUŽENJE

MLADEN BOJINOVIĆ SKIJA NA JAHORINI: Dok čeka novi rukometni angažman uživa sa porodicom na planini

Ostali sportovi -

Rukometaš Mladen Bojinović sa suprugom i decom, redovno dolazi na planinu, a neizostavna desinacija svake zime je Jahorina. Na ovoj planinskoj lepotici je prvi put stao na skije, a nakon pauze od 28 godina, prošle sezone, se vratio skijama. Prva vožnja nakon toliko godina bila je veoma emitovna.

"Jeste, kada sam stigao do devastiranog hotela Jahorina, a tu sam sa pokojnom majkom redovno dolazio na skijanje, proradile su emocije. Ona je preminula te godine i vratila su se sećanja na ona lepa vremena. Majka me je praktično naučila da skijam. Počeo sam da plačem, savladala su me emocije", otvorio je dušu Bojnović.

Nekada najbolji rukometaš planete sa suprugom i decom živi u Monpeljeu.

"Život je valjda tako hteo. Majka je umrla te godine, a u našu kuću je 40 dana nakon toga ušla princeza Mija. Sada njoj i sinovima Ivanu i Nikolaju posvećujem svu potrebnu pažnju. Ne odvajam se od svoje porodice i uživam sa njima", kaže Mladen koji ljubav prema skijanju prenosi i na svaju decu.

"Ivan, sa našim drugom Dejanom Crnomatom, prolazi prve skijaške dane. Voli skijanje, a naravno i Nikolaj i Mija će takođe na skije, kada dođe vreme za to. Sada mi je pravo zadovoljstvo sa sinom i Dejom da se spustim sa vrha Jahorine. Taj osećaj je neopisiv", priča Mladen koji trenutno nije rukometno angažovan, ali kaže da će sigurno ostati u ovom sportu.

"Ostao sam da živim u Monpeljeu. Sjajno mi je tamo. Ivan je krenuo u školu, a ja sam imao ponudu Pari Sen Žermena da se vratim u klub. Nisu se složile kockice, ali mi je drago da i PSŽ nije zaboravio mene. Nisam ni ja njih. Dok čekam angažman, a spreman sam za posao trenera, uživam sa svojom porodicom. Potpuno sam posvećen njima i želim da imaju detinjstvo kakvo sam ja imao zahvaljujući svojoj mami", emotivno je završio razgovor Mladen Bojnović.

Bojinović je u karijeri nastupao za Partizan, Barselonu, Ademar Leon, Pari sen Žermen i Monpelje.

kurir.rs / SportDC

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track