Olimpijci satima traže put do Sela

Muke u Londonu

Olimpijci satima traže put do Sela

Ostali sportovi -
Vozači autobusa prvih olimpijaca koji su stigli u London ni posle više sati nisu uspeli da pronađu put do Olimpijskog sela

Prvi utisci pojedinih olimpijaca koji su u ponedeljak stigli u London bili su veoma negativni, pošto vozači njihovih autobusa ni posle više sati nisu uspeli da pronađu put do Olimpijskog sela.

Dvostruki svetski prvak na 400m sa preponama, Amerikanac Keron Klement, stigao je u ponedeljak ujutru u London i sa aerodroma se zvaničnim autobusom organizatora uputio ka Olimpijskom selu.

"Izgubljeni smo na putu već četiri sata. Prve impresije nisu baš sjajne. Takmičarima se spava, gladni su i moraju da piške. Kako da stignemo do Olimpijskog sela", zapitao je Klement putem Tvitera, dok je njegov autobus lutao ulicama Londona.Isto je bilo i sa australijskim olimpijcima, kojima ne samo da je trebalo četiri sata da sa aerodroma stignu do Olimpijskog sela, već su i njihovi jedriličari ostali bez opreme koja je "zagubljena" negde na aerodromu.Ništa bolje nisu prošli ni novinari. Oni su sa glavnog transportnog centra na Rasel skveru krenuli put Olimpijskog parka, ali je vozač autobusa posle pola sata ipak morao da parkira vozilo i "razapne" mapu kako bi shvatio gde se nalazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track