Najnovije vesti

VANJU GRBIĆA PUKLE EMOCIJE: Legendarni odbojkaš se prisetio dvojice prerano preminulih prijatelja! Svima nam je uputio važan ŽIVOTNI savet (FOTO)
Foto: Saša Pavlić

ONI SU POSTAVILI TEMELJE NAJVEĆIH USPEHA

VANJU GRBIĆA PUKLE EMOCIJE: Legendarni odbojkaš se prisetio dvojice prerano preminulih prijatelja! Svima nam je uputio važan ŽIVOTNI savet (FOTO)

Ostali sportovi

Legendarni srpski odbojkaš Vanja Grbić prisetio se dvojice nekadašnjih saigrača i prijatelja kojih više nema.

Naša odbojka počela je da se "diže" do neslućenih visina posle skidanja sankcija sredinom 90-ih godina. Grbić je tada započinjao reprezentativnu karijeru, a kao "starija braća" dočekali su ga, između ostalih, Žarko Petrović i Dejan Brđović.

Njih dvojica su prerano napustili ovaj svet. Petrović je preminuo 2007, a Brđović 2015.

Vanja je na "Instagram" podelio sliku sa Petrovićem i Brđovićem i napisao:

"1996, Danska kvalifikacije za OI u Atlanti. Partija preferansa sa Dejanom Brđovićem i Žarkom Petrovićem, moja 2 rano preminula saborca i pod budnim okom eksperta trenera i prijatelja Dragana Mihailovića. Neke stvari ostanu usečene u memoriju. Utakmice, pobede, porazi... Ali ovaj deo karijere je najlepši. Nedostajete. Jako. Za jednu kafu, jednu partiju, jedan stisak ruke i ono čuveno pitanje 'Kakav si zveri'? Nekom sam i ja bio mlađi brat. I učio. Čuvajte svoje prijatelje i svoje bližnje. Ne znate šta nosi život".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Saša Pavlić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...